top of page

BRILLEN

Optiek Vleeracker in Mechelen biedt iedereen een klare kijk: verziend, bijziend of beide. Ons grote assortiment bestaat uitsluitend uit topmerken die u kwaliteit en duurzaamheid garanderen. Zij bieden een verscheidenheid aan stijlen die elke smaak en voorkeur zal overtuigen.

Ons enthousiaste team van gediplomeerde opticiens staat steeds voor u klaar: vertel ons uw wensen. Wij gaan op zoek in ons aanbod en presenteren u verscheidene brilmonturen in uw gekozen genre. Daarbij krijgt u persoonlijk stijl- en glasadvies gebaseerd op vakkennis en ervaring. Wij blijven zoeken tot u het montuur heeft gevonden dat uw persoonlijkheid ondersteunt of naar buiten brengt.

Lees hier hoe we te werk gaan van oogmeting tot optimale brilglazen.

man met bril kind met bril optiek
Brillen: Services

ONZE MERKEN

Optiek Vleeracker is voor regio Mechelen de exclusieve verdeler van Cartier, Theo, Caroline Abram en Oliver Peoples, en we zijn de premium dealers voor Ray-Ban, Chanel en Liu Jo.

Daarnaast werken we met straffe designers zoals het Deense Lindberg, de Belgische ontwerpers Theo, Natan en Kinto, en met de Franse Anne et Valentin en Caroline Abram. En je vindt bij ons ook gevestigde couturehuizen als Chanel, Calvin Klein, Hugo Boss,…

AnneValentin.jpg
Theo.jpg
Blackfin.jpg
Calvin-Klein.jpg
Caroline-Abram.jpg
Cartier.jpg
Chanel.jpg
Dragon.jpg
Elements.jpg
Hugo-Boss.jpg
Kinto.jpg
Lindberg.jpg
Liu-Jo.jpg
Minima.jpg
Optiek-Vleeracker-Modo.jpg
Optiek-Vleeracker-Modo-Eco.jpg
Mykita.jpg
Prada-Sport.jpg
Porsche-Design.jpg
Oliver-Peoples.jpg
Victoria-Beckham.jpg
Waza.jpg
Ray-Ban.jpg
Screenshot 2021-11-08 at 13.45.04.png
Screenshot 2021-11-08 at 13.44.46.png
Screenshot 2021-11-08 at 13.44.23.png
Brillen: Klanten
bottom of page