top of page

OOGMETING

Uiterst nauwkeurig dankzij onze hoogwaardige meetapparatuur.

Alle metingen worden uitgevoerd door een deskundige en ervaren optometrist.


Resultaat: perfect scherp zicht en maximaal zichtcomfort.

Eye Test
Oogmeting: Services

Bij Optiek Vleeracker krijg je een professionele oogmeting. Wij beschikken over meerdere onderzoekskabinetten waar wij in alle rust je ogen opmeten. Eerst met de autorefractor, waarbij we een computermeting doen van het oog, en daarna meten we zelf de sterkte volledig op. Alle medewerkers bij Optiek Vleeracker zijn afgestudeerde optometristen en hebben de nodige ervaring en deskundigheid om de oogmeting tot in de puntjes uit te voeren en om de resultaten vakkundig te interpreteren.
Maak een afspraak bij Optiek Vleeracker en onze medewerkers helpen je graag verder. Indien er uit de metingen blijkt dat er geen refractiefout aan de oorzaak van de visuele klacht ligt, of we zien ongebruikelijke resultaten bij het opmeten van de sterkte, sturen wij je meteen door naar een oogarts. Ook voor kinderen en jongeren jonger dan 18 raden wij steeds aan om naar de oogarts te gaan.

Oogmeting: Tekst
Optiek-Vleeracker-Oogmeting-2.jpg

Wij houden rekening met alle resultaten om de benodigde correctie voor elk oog te bepalen. Jouw nieuwe glazen of lenzen zullen je haarscherp zicht bieden in alle omstandigheden zonder dat je je ogen nodeloos moet inspannen, ze droog worden of het draagcomfort op een andere manier beïnvloeden.

Ondervind je gezichtsproblemen of is de sterkte van je ogen al lang niet meer opgemeten? Contacteer ons of kom eens langs in onze winkel in Mechelen.

Oogmeting: Tekst
bottom of page