top of page

CONTACTLENS AANPASSING

Bij contactlenzen is niet alleen de sterkte van het oog belangrijk voor het draagcomfort. Ook de vorm van het oog is essentieel. Naast een nauwkeurige oogmeting, een grondige studie van de topografie (de vorm van het oog) en een uitgebreide biomicroscopie gaan we bij Contactlenzen Vleeracker op zoek naar een lenssysteem volledig aangepast aan jouw behoeften en wensen.

Wil je maar sporadisch lenzen dragen of je geen zorgen moeten maken over het onderhoud van je lenzen? Team Vleeracker zorgt voor de meest geschikte daglens. Wil je elke dag lenzen dragen en liever van je bril vanaf? Wij raden de juiste 2weeks-, maand- of jaarlenzen aan.

Wil je je look subtiel veranderen en je ogen een andere kleur geven dan hebben we bij contactlenzen een uitgebreid gamma aan kleurlenzen, ook op sterkte!

Child with Contact Lens
Contactlensaanpassing: Services

Vormstabiele lenzen

Heb je last van droge ogen of wil je voor minstens 30 jaar van je contactlenzen kunnen genieten? Dan zijn er de op maat gemaakte vormstabiele contactlenzen. Ook wanneer jouw sterkte niet in het standaardgamma valt, kan je terecht in het vormstabiele aanbod. Deze lenzen worden helemaal op maat van jouw ogen gemaakt en zijn de gezondste manier van lenzen dragen. Ze raken je hoornvlies niet maar drijven op je tranenfilm waardoor ze heel makkelijk verdragen worden door de ogen. Je kan opteren voor de harde lens die je overdag draagt of je kan ook voor vormstabiele nachtlenzen kiezen (steeds op maat gemaakt).

We overlopen met jou welke producten het meest geschikt zijn voor jouw ogen en lenzen en nemen de tijd om de lenzen te leren in- en uit te nemen. We plannen een controle in na 1 of 2 weken om met jou te overlopen hoe je ervaring is geweest met de lenzen en hoe we deze eventueel kunnen verbeteren.

Contactlenzen Vleeracker staat voor jou klaar in ons centrum in de Onze-Lieve-Vrouwestraat. Contacteer ons om een afspraak te maken voor een contactlensaanpassing of controle van je huidige contactlenzen.

Contactlensaanpassing: Tekst

Nachtlenzen

Nachtlenzen zijn een vrij recente toevoeging aan het aanbod contactlenzen. Deze lenzen draag je enkel 's nachts. Gedurende de nacht corrigeren ze je ogen, zodat je overdag scherp ziet zonder bril of lenzen. Door drukverschillen veranderen de lenzen de vorm van de voorkant van je oog, en deze correctie blijft de hele dag behouden.

Ideaal voor mensen die vaak last hebben van droge ogen, of om ongestoord te kunnen sporten. Ook voor zij die gewoon liever geen bril of lenzen dragen, zijn nachtlenzen de perfecte oplossing. Contacteer ons voor meer informatie.

Contactlensaanpassing: Tekst
bottom of page