top of page

SOORTEN LENZEN

ZACHTE LENZEN

 In ons ruime assortiment zachte lenzen bieden we daglenzen, 2-weeks-, maand- en jaarlenzen. Wij hebben bovendien multifocale en torische/astigmatische lenzen op elke sterkte en een aanbod kleurlenzen op sterkte en zonder sterkte. Naargelang het budget en de behoeften van de drager bieden wij de zachte lenzen à la carte of in pakketvorm aan. Zo zijn in een comfortpakket, dat loopt over zes maanden, de onderhoudsproducten en een check-up inbegrepen.

HARDE LENZEN

Harde lenzen zijn volledig op maat gemaakte vormstabiele contactlenzen en bestaan voor elke sterkte zowel torisch als multifocaal of een combinatie van beiden, ze hebben een groter bereik dan zachte contactlenzen en vrijwel iedereen kan geholpen worden met een vormstabiele lens. Sommige mensen zijn terughoudend om te kiezen voor harde lenzen toch hebben zij vele voordelen voor de ogen, ze worden veel beter verdragen bij droge ogen en zijn op lange termijn de gezondste oplossing. Voor harde lenzen is het nog belangrijker dat u correct advies krijgt over de soort contactlens die het meest geschikt is voor u.

NACHTLENZEN

 Nachtlenzen zijn een perfecte combinatie van scherp zicht, comfort en vrijheid. U draagt deze lenzen terwijl u slaapt. Zij corrigeren het zicht tijdens de nacht zodat u overdag scherp ziet zonder bril of lenzen te dragen. Ideaal voor mensen die vaak last hebben van droge ogen, of om ongestoord te kunnen sporten. Of voor zij die gewoon liever geen bril of lenzen dragen. Met een eenvoudig onderzoek kunnen wij vaststellen of uw ogen geschikt zijn voor nachtlenzen.

KERATOCONUS LENZEN

 

 Keratoconus is een progressieve afwijking van het hoornvlies. Dit maakt een opvolging van nabij noodzakelijk, net als een bijsturing en vervanging van de lenzen naarmate de vorm van het hoornvlies verder evolueert. Wij garanderen een nauwgezette, professionele begeleiding en hebben het ruime assortiment keratoconus lenzen en sclerale lenzen voor elke gebruiker: zachte en harde lenzen op elke sterkte, ook multifocaal.

soorten contactlenzen: Lijst
bottom of page