Optiek Vleeracker logo
Optiek Vleeracker

Nieuwsbericht

WELKOM ZOMER

WELKOM ZOMER

21 juni 2018

Samen met de zomer lanceren we bij Optiek Vleeracker enkele nieuwe brilmerken.

IZIPIZI
Het kleurrijke baby- en kinderbrillenmerk IZIPIZI is tot bij ons geraakt! Voor al de vrolijke snuiten van jullie baby's en kleuters hebben we een kinderzonnebril voor optimale bescherming!
Spring binnen en ontdek het IZIPIZI gamma!

MODO
Gedefinieerd door elegante silhouetten, innovatieve materialen en eenvoudige constructies zorgt MODO voor een prachtige combinatie van design en functionaliteit.
Opgericht in 1990 in New York heeft MODO ondertussen kantoren in Milaan, Stockholm en New York, ze laten zich inspireren door de steden waarin ze werken en wonen. Hun brillen zijn het resultaat van het vooruitstrevende New York, Italiaans vakmanschap en het Scandinavische minimalisme.
In 2016 lanceerde MODO 'Buy a Frame - Help a Child See' programma in samenwerking met de SEVA gezondheidsorganisatie. Vandaag zijn al meer dan 650000 kinderen geholpen door gratis oogtesten, brillen en refractieve behandelingen.

MODO-Eco
Met de Eco collectie werkt MODO aan de duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid van hun productie. Van het materiaal van de monturen tot de bomen die ze planten om lokale gemeenschappen te ondersteunen. Voor elk MODO-Eco montuur dat je koopt wordt een boom geplant. (Meer dan 1.5 miljoen bomen werden geplant tot nu toe!)

De ECO monturen zijn uniek doordat ze gemaakt zijn met 63% castor seeds (wonderbonen van een snelgroeiende tropische plant), dat maakt de monturen duurzaam, ecologisch en vooral heerlijk licht om te dragen. Ze zijn kleurrijk, speels en te verkrijgen met een bijhorende magnetische clip.

Ermenegildo Zegna
Ermenegildo Zegna kennen we allemaal van de stijlvolle kledinglijn voor mannen, bij Optiek Vleeracker hebben we nu ook de brillen van deze gevestigde designer.
Tijdloos, stijlvol en elegant net zoals de kledij!

<< Naar archief